Diensten

Online Marketing Diensten

Wat we doen, en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen

Zoekmachine optimalisatie

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google eindigen. Voor iedere website is het van groot belang om goed gevonden te worden. Maar liefst 85% van alle website bezoekers gebruiken zoekmachines om de juiste website te vinden. Het is dus van groot belang om hoog in Google te staan.


Zoekmachine Advertenties

Het adverteren in zoekmachines staat ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA). Het heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk te laten eindigen in de zoekresultaten, door te betalen voor een goede positie zal uw website bovenaan kunnen staan. Wij helpen u graag met het instellen van advertenties in Google met een Google Adwords marketing campagne.


Conversie Optimalisatie

De meeste websites zijn gemaakt door iemand die het zelf goed genoeg vindt. Hierdoor is bij de ontwikkeling niet goed nagedacht over de potentie van de website. U doet uw best om een mooie website te laten maken, maar heeft u ook nagedacht aan wat al die bezoekers moeten doen als ze eenmaal uw website weten te bereiken?


E-mail marketing

De goedkoopste manier om in contact te blijven met uw klanten? Gebruik e-mail marketing. Met onze e-mail diensten kunt u eenvoudig mailings versturen naar al uw (potentiële) klanten. Na iedere verstuurde e-mailing kunt u diverse statistieken inzien, zo is het resultaat van uw mailings meetbaar. Zo kunt u inzien hoeveel mensen uw mailing hebben geopend, maar ook hoeveel mensen hebben doorgeklikt naar uw website.


Website laten maken

Een website laten maken door SMS6, dat heeft impact! Wij ontwikkelen een schitterende website voor u, geoptimaliseerd voor zoekmachines en voorzien van een gemakkelijk te gebruiken beheersysteem (CMS). Na realisatie is uw website vindbaar voor uw klanten, en u kunt de website zelf eenvoudig beheren en bijwerken. Bij de ontwikkeling van elke website houden we rekening met uw wensen en uw doelgroep. Resultaat gegarandeerd!


Sociale Media

Onmisbaar voor uw bedrijf! Bijna elke Nederlander is actief op minimaal een sociaal netwerk. Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Youtube, Twitter, you name it. Wij helpen u met een social media strategie om de merkbekendheid van uw bedrijf te verbeteren. Ook daarom kiest u voor SMS6 als Het Online Marketingbureau.


Kom eens langs voor een goed gesprek en uitstekende koffie.

Contact