Een responsive website voor mobiele apparaten

Een responsive website voor mobiele apparaten

Zoals u misschien wel heeft gemerkt de afgelopen jaren is het voor steeds meer bedrijven belangrijk om mobiele websites te hebben. U kunt wel een standaard desktop site hebben, maar het moet ook wel goed leesbaar en geoptimaliseerd zijn voor mobiele devices. Wij zullen een tweetal zaken voor u toelichten, zodat u enig idee heeft wat er allemaal mogelijk is om een goede mobiele website te maken.

Optimaliseren

Heeft u een webshop gebouwd of laten bouwen in WordPress? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een WordPress expert die de optimalisatie hiervan voor u kunt realiseren. Deze professionals weten precies wat er nog verder geoptimaliseerd kan worden en waar het mis gaat in bijvoorbeeld de scores binnen een zoekmachine.
Ook is het zo dat potentiële klanten sneller afhaken wanneer de website en webshop erg traag is. De ‘bounce rate’ hiervan ligt erg hoog en erg zonde. Met een eenvoudige investering, tegen een relatief laag bedrag, kunt u er al voor zorgen dat uw mobiele website volledig en goed is geoptimaliseerd.

Vindbaarheid verhogen

Wanneer uw website is geoptimaliseerd is het zaak om ook de online vindbaarheid te verhogen. Door een goede online vindbaarheid kan het aantal bezoekers stijgen en dit levert uiteindelijk ook meer verkopen op. U kunt in de zoekmachines via een desktop goed vindbaar zijn, maar dit heeft steeds minder te maken met de vindbaarheid via mobiel.

Om uw vindbaarheid te verbeteren kunt u twee dingen doen, namelijk Search Engine Optimalization en Search Engine Advertising. De eerste mogelijkheid, ook wel SEO, is een minder kostenintensief traject maar hier wordt wel gericht op de lange termijn. Wilt u dus binnen een aantal maanden een aanzienlijke stijging zien in de zoekresultaten? Kies dan voor een SEA campagne en zorg dat u vindbaar wordt op de belangrijkste keywords, waar u het meeste geld mee verdient. U heeft wel de nodige kennis nog en daarom is het uitbesteden aan een professionele partij zeker geen overbodige luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *